miercuri, 25 august 2010

Studio foto pe plaja! Photo studiu on the beach!






Iata noul meu studio foto, un produs Disney de foarte buna calitate. Studioul foto contine un panou de fundal rotativ cu un suport pentru papusa si 3 etajere transparente cu diverse materiale aferente modelingului: perii de par , uscator, cutiuta cu farduri, plus un aparat foto profi, un laptop si o serie de poze. Ce sa mai.... hai sa ne punem pe fotografiat!

My new photo studio, signed Disney is an interesting furniture that contains a lot of things. First the backgound for the pic, a stand for dolls and a shelf with beauty stuff like an gorgeous mackup box . They are also a photo camera and a laptop.
Let's take some pics !

luni, 23 august 2010

Indience,unele dintre preferatele mele - Indian dolls







Fiind o mare admiratoare a culturii indiene sunt evident vrajita si de costumele opulente si viu colorate impodobite cu pietre, auri samd ale continentului indian. Am la ora actula 5 papusi pe aceasta tema in colectia mea, si cu siguranta vor mai urma si altele, poate chiar cateva OOAK la care ma gandesc de ceva vreme.
A. prima/ a doua poza :1. Antara- Festivals of the world Diwali 2006
2.Ashanti- Exotic Beauty 2003 cu sari si cercei OOAK
3. Dolls of the world Princess of India 2001
B. Pozele 3,4,5: Fashion Royalty Isha Kalpana Narayanan, "Age of opulence"
C. Poza 6: Dolls of the world India Barbie 1982, prima editie, mulaj Steffi , care inca astepata sa imbrace un sari OOAK ;)

This is my India dolls collection:
A. Photo 1/2: 1. Antara- Festivals of the world Diwali 2006
2.Ashanti- Exotic Beauty 2003 with OOAK sari and earrings
3. Dolls of the world Princess of India 2001
B. Photo 3,4,5: Fashion Royalty Isha Kalpana Narayanan, "Age of opulence"
C. Photo 6: Dolls of the world India Barbie 1982, first edition, mulaj Steffi , she's still expecting her OOAK sari ;)

vineri, 20 august 2010

Dynamite Girls Chill Factor 2010










Am facut o pauza lunga fara a va mai prezenta noile aparitii Integrity, in parte si pentru ca multe din modelele de anul acesta nu au fost pe gustul meu. Totusi editia Dynamite Girls Chill Factor care va fi lansata in aceasta toamna si pe care am descoperit-o acum 2 zile m-a fascinat. E vorba de doar 3 papusi deocamdata, s-ar putea sa existe si o editie secundara care sa completeze seria, Aria , Eltin si Neve. Ele poarta hainute de iarna in stilul DG, putin retro, aceasta e linia pe care s-a orientat Jason Wu anul asta pentru DG, incepand cu colectia de vara Vinyl Vintage pe care o veti putea vedea in ultima poza, dar care din punctul meu de vedere nu este ceva spectaculos. Pretul noilor papusi este putin mai mare, totusi Jason Wu pastreaza standardul papusilor si preturi absolut de bun simt in raport cu calitatea creatiilor sale.

Dynamite Girls Chill Factor is the latest series from Jason Wu. The dolls are dressed in winther clothes, using a retro inspired style like the previous summer 2010 Vinyl Vintage series. I didn't like those that much, but Chill Factor seems to be more interesting. In this series there are only 3 dolls: Aria, Eltin and Neve. Hopefully there will be more in the near future.



marți, 17 august 2010

Sari indian OOAK - Indian Sari OOAK













Daca tot am inceput sa va prezint creatiile mele OOAK, iata una dintre favorite: sariul de mireasa indian, realizat din matase naturala si incrustat cu margele, toate cusute manual. Costumul este o bijuterie in sine , nu sunteti de acord? In plus , desi acest sari a mai fost purtat si de superba mea Fashion Royalty Isha, iata ca i-am gasit un posesor definitiv: Barbie Exotic Beauty, pe care am avut norocul de-a o cumpara foarte , insa dezbracata si doar cu colierul original. Evident era nevoie de o interventie propice, asa ca am imbracat-o in aceste sari si i-am realizat niste cercei indieni pe masura.Va place?

Mai multe poze aici: http://www.flickr.com/photos/alyaalya12/sets/72157624312210129/

This indian sari was made some years ago. Now this Barbie Exotic Beauty that I bought nacked whars this beautiful OOAK sari was made out of silk and manually beaded.
. She only had her original nacklace, so I deceided to realize also earrings for her. Do you like this OOAK doll?

More pics here: http://www.flickr.com/photos/alyaalya12/sets/72157624312210129/

vineri, 13 august 2010

In curand... Prince of Persia - Tamina.Soon...Prince of Persia - Tamina


Ma gandesc la acest proiect de ceva timp, asa ca iata-l inceput:) Prince of Persia , ca o orice legenda fantastica e in primul rand povestea unei iubiri a unor eroi. Printesa Tamina m-a inspirat in realizarea acestei papusi care va purta un costum si un machiaj(repictare) realizate pornind de la cele din film si presarate cu diverse elemente estetice de traditie persana antica. In curand!

Daca iti doresti aceasta papusa scrie-mi pentru alte detalii(mesaj sau mail)!


This is a work progres project: Princess Tamina from Prince of Persia. The doll is inspired from the mouvie and the ancient persian traditon(repaint and costumed).

If you are interested on this doll please write me!



luni, 9 august 2010

Mademoiselle Isabeau o domnisoara OOAK. Mademoiselle Isabeau a OOAK miss.













Mademoiselle Isabeau este cea mai recenta creatie OOAK realizata pentru prietena mea Valentina. Realizarea ei a plecat de la un model ales de prietena mea, pe care il veti putea vedea in ultima poza. Papusa urmareste structura de baza a modelului insa are elemente distincte care ii confera unicitate, dintre care se pot enumera umbreluta, alunita, coafura .... Este imbracata intr-o rochie de matase bicolora , tivita cu dantela si infasurata cu un brau de voal. La spate si in fata papusa are un alt tip de dantela mai subtire. Ea poarte un colier de perle artificiale albe cu o perla naturala roz la mijloc si cercei perle. Papusa poarta o alunita ca marca a creatiilor mele. Rochia, coafura si umbrela sunt decorate cu floricele roz si albastru pastel. Fiecare papusa ooak are un certificat si o eticheta unicat persobalozate cu numele ei si semnatura mea.


Mademoiselle Isabeau is my latest OOAK creation, made for my friend Valentina. She was made after a model that my friend choose(last pic), but she's different from that and unique.
She whears a silk dress in 2 colors decorated with lace and flowers, pearl jewelery and a pink natural pearl in the middle of the nacklace . She also has an umbrella and a small beauty spot, as a mark of my work.
Every doll has an Authenticity certificate that is unique and personalized with her name, photo and my signature.

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.